përshkrim i produktit

Shikoni imazhin më të madh

Gjetësi i kabllove me gjatësi kablli NF-8209

Karakteristikat:

1. Pamja ka linja të lëmuara, ndjesi të mirë dhe dizajn intim të humanizuar, ekran LCD me ekran të madh LCD dhe zgjedhje inteligjente të funksioneve;

2. Mund të përballojë një tension DC prej 60V;

3. Ndërroni mënyrat e gjuetisë me tre rreshta;

4. Përdorni bateritë nr. 7 dhe nr. 9;

5. Marrësi vjen me një funksion të induksionit

NOYAFA

Krahasimi i parametrave ekuivalente

NOYAFA NF-8209

Fluke Networks MS-POE

NOYAFA NF-8209

Fluke Networks MS-POE

12 avantazhet tona

interaktive

Ndërveprojnë në mënyrë aktive me klientët, të zhytur në mendime dhe entuziaste

bërë me porosi

Shpejtësi e lartë, standard i lartë, cilësi e lartë për të plotësuar kërkesat e personalizuara të klientit

Dorëzimi

Pranoni porositë OEM dhe ODM, koha më e shkurtër e dorëzimit

pjesa e tregut

Pjesa e produktit në tregun kinez renditet e para

Pas sherbimit te shitjes

Ekipi profesional pas shitjes mund të kryejë vizitat e kthimit të klientit në kohë

Pjese kembimi produkti

Pjesë rezervë të mjaftueshme për secilin produkt janë në dispozicion në çdo kohë

shërbimi

Shërbim online për klientët, gatishmëri 24 orë

Renditja e motorit

Renditet në krye në motorët e njohur si Google / Yahoo / Yandex

ekipi

Ekip i fortë R&D dhe ekip i funksionimit të markës

faqe

Vetë-blerë site super të mëdha industriale, vetë-ndërtuar moderne fabrika super-të mëdha, forca është shumë më e mirë se kolegët

patentë

Patentat e reja aplikohen për çdo vit, dhe numri i patentave tejkalon shumë atë të kolegëve

Tregtia elektronike

Renditet i pari në platformat e njohura të blerjeve në internet kineze si Taobao dhe JD.com

Videoja e çështjes së produktit

Gjetësi i kabllove me gjatësi kablli NF-8209

Përshkrimi i funksionit:

1. Mund të përdorni hostin dhe telekomandën për të provuar lidhjen e kabllit të rrjetit si qark i shkurtër, qark i hapur dhe kryq, dhe ta shfaqni vizualisht në ekranin LCD.

2. Mund të gjejë vijën kur çelësi dhe routeri janë të ndezur dhe ka funksionin e rezistencës ndaj mbrojtjes së tensionit. Modaliteti kundër bllokimit, modaliteti POE, gjuetia e mënyrës normale.

3. Mund të përdorë metodën e qarkut të hapur për të matur gjatësinë dhe pikën e ndërprerjes së kabllit të rrjetit, gjatësia e matjes mund të arrijë 2000 metra, dhe gjatësia e matjes dhe saktësia e pozicionimit të pikës së ndërprerjes mund të arrijnë 98%.

4. Duke përdorur funksionin e ndezjes së portës, mund të gjeni shpejt kabllon specifik të rrjetit duke përdorur funksionin e veçantë të ndezjes së portës kur çelësi dhe routeri janë të ndezur.

5. Gjuha, koha e ndriçimit të pasmë, koha e fikjes automatike dhe cilësimet e kontrastit mund të vendosen përmes hostit.

6. Pena induktive e marrësit mund të përdoret për të përcaktuar shpejt nëse ka rrymë alternative përmes zërit.

7. Funksioni i ndriçimit është i përshtatshëm për të punuar në një mjedis të errët.

Gjetësi i kabllove me gjatësi kablli NF-8209

Gjetësi i kabllove me gjatësi kablli NF-8209

Mirë se vini të zgjidhni NOYAFA

Zgjidhni një partner të besueshëm

Markë e fuqishme

Fitoi besimin e ndërmarrjeve të mëdha

Certifikata e ndërmarrjes

Kompania ka kaluar në mënyrë të njëpasnjëshme çertifikimin e sistemit të cilësisë ISO9001, çertifikimin CE, çertifikimin FCC, çertifikimin ROHS dhe çertifikime të tjera të zakonshme në këtë industri dhe ka marrë një numër patentash teknike siç janë pamja dhe shpikja në fushën e zhvillimit dhe zbatimit të teknologjisë.
  na kontaktoni
  *Kërkohet
 • *titulli:

 • To: NOYAFA kompania
 • URL e faqes:

 • *kuti postare:
 • *përmbajtja:

  Ju lutemi plotësoni madhësinë, peshën, portin e destinacionit, etj., Në mënyrë që të citoni çmimin më të mirë

 • Bashkëngjitja e ngarkimit:
 • + Më shumë informacion ose informacione kontakti:
Dorëzuar me sukses
këshilluese