Panjelasan Produk

Tingali gambar anu langkung ageung

Pananjung kabel panjang kabel NF-8209

Fitur:

1. Penampilanna ngagaduhan garis anu lemes, raos anu saé sareng desain humanized intim, tampilan layar ageung LCD Cina, sareng pilihan fungsi anu cerdas;

2. Tiasa tahan DC voltase 60V;

3. Modeu moro garis tilu;

4. Anggo batré nomer 7 sareng nomer 9;

5. Panarima ngagaduhan fungsi pena induksi

NOYAFA

Babandingan parameter anu sami

NOYAFA NF-8209

Fluke Networks MS-POE

NOYAFA NF-8209

Fluke Networks MS-POE

Kaunggulan 12 urang

interaktif

Aktip berinteraksi sareng konsumén, wijaksana sareng sumanget

didamel khusus

Kacepetan tinggi, standar tinggi, kualitas luhur pikeun ngarengsekeun sarat anu disayogikeun ku pelanggan

Pangiriman

Narima pesen OEM sareng ODM, waktos pangiriman anu pang pondokna

pangsa pasar

Bagikeun produk pasar Cina urutan kahiji

Jasa saatos-jualan

Tim profesional saatos-penjualan tiasa ngalaksanakeun kunjungan balik konsumén dina waktosna

Suku cadang produk

Suku cadang anu cekap pikeun unggal produk sayogi iraha waé

palayanan

Layanan palanggan online, 24 jam sayaga

Parangkat mesin

Rengking luhur dina mesin terkenal sapertos Google / Yahoo / Yandex

tim

Tim R&D anu kuat sareng tim operasi mérek

situs

Tapak taman industri super-ageung mésér nyalira sareng pabrik super-ageung modéren, anu jauh langkung unggul tibatan sasama

patén

Patén-patén anyar diterapkeun unggal taun, sareng jumlah patén-paténna jauh langkung seueur tibatan raka

E-commerce

Rengking kahiji dina platform balanja online Cina anu kawéntar sapertos Taobao sareng JD.com

Pidéo produk

Pananjung kabel panjang kabel NF-8209

Pedaran fungsi:

1. Anjeun tiasa nganggo host sareng jarak jauh pikeun nguji sirkuit pondok, sirkuit kabuka, sareng sambungan silang kabel jaringan, sareng éta tiasa ditayangkeun dina layar LCD.

2. Éta tiasa mendakan garis nalika saklar sareng router dihurungkeun, sareng ngagaduhan fungsi panyalindungan tegangan tahan. Modeu anti macét, modeu POE, moro modeu normal.

3. Tiasa nganggo metode circuit open pikeun ngukur panjang sareng breakpoint kabel jaringan, panjang ukuran tiasa ngahontal 2000 méter, sareng panjang ukuran sareng akurasi posisi breakpoint tiasa ngahontal 98%.

4. Ngagunakeun fungsi port flashing, anjeun tiasa gancang mendakan kabel jaringan khusus ku ngagunakeun fungsi khusus port flashing nalika saklar atanapi router dihurungkeun.

5. Bahasa, waktos lampu latar, waktos mareuman otomatis, sareng setélan kontras tiasa disetél ngalangkungan host.

6. Pena induksi panarima tiasa dianggo pikeun gancang terang naha aya arus bolak-balik ngaliwatan sora.

7. Fungsi pencahyaan merenah pikeun dianggo di lingkungan anu poék.

Pananjung kabel panjang kabel NF-8209

Pananjung kabel panjang kabel NF-8209

Wilujeng milih NOYAFA

Milih pasangan anu tiasa dipercaya

Merek anu kuat

Ngagaduhan kapercayaan perusahaan ageung

Sértipikat perusahaan

Perusahaan parantos ngiringkeun sértipikasi sistem kualitas sérial ISO9001, sertifikasi CE, sertifikasi FCC, sertifikasi ROHS sareng sertifikasi umum sanés di industri ieu, sareng parantos kéngingkeun sababaraha patén téknis sapertos penampilan sareng penemuan dina bidang pamekaran téknologi sareng aplikasi.
    taros Kami
    *Diperyogikeun
  • *gelar:

  • TO: Perusahaan NOYAFA
  • URL halaman:

  • *kotak surat:
  • *eusi:

    Punten eusian ukuran, beurat, palabuan tujuan, sareng sajabana, pikeun ngadugikeun harga anu pangsaéna

  • Ngunggah Gagantél:
  • + Inpo kontak atanapi inpormasi lengkep:
Dikintunkeun suksés
piwuruk