katrangan produk

Ndeleng gambar sing luwih gedhe

Finder kabel dawa kabel NF-8209

Fitur:

1. Katon duwe garis sing mulus, rumangsa apik lan desain manusiawi sing intim, tampilan layar LCD Cina gedhe, lan pilihan fungsi sing cerdas;

2. Bisa tahan voltase DC 60V;

3. Ngalih mode mburu telung baris;

4. Gunakake batere Nomer 7 lan Nomer 9;

5. Panrima dilengkapi fungsi pena induksi

NOYAFA

Comparison paramèter padha

NOYAFA NF-8209

Fluke Networks MS-POE

NOYAFA NF-8209

Fluke Networks MS-POE

12 kaluwihan kita

interaktif

Aktif sesambungan karo pelanggan, mikir lan semangat

digawe adat

Kacepetan dhuwur, standar dhuwur, kualitas tinggi kanggo ngrampungake syarat sing disesuaikan karo pelanggan

Pangiriman

Nampa pesenan OEM lan ODM, wektu pangiriman paling cedhak

pangsa pasar

Bagéyan produk ing pasar Cina dadi nomer pisanan

Layanan sawise-sales

Tim penjualan sawise profesional bisa nindakake kunjungan maneh pelanggan kanthi tepat wektu

Suku cadang produk

Suku cadang sing cukup kanggo saben produk kasedhiya kapan wae

layanan

Layanan pelanggan online, siyaga 24 jam

Peringkat mesin

Ndhuwur ing mesin sing misuwur kayata Google / Yahoo / Yandex

tim

Tim operasi R&D sing kuat lan tim operasi merek

situs

Situs taman industri super gedhe sing dituku dhewe lan pabrik modern super gedhe dibangun dhewe, sing luwih unggul tinimbang kanca liyane

paten

Paten anyar ditrapake saben taun, lan jumlah paten luwih gedhe tinimbang sing ora pati cetho

E-commerce

Urutan nomer pisanan ing platform belanja online Tionghoa sing kondhang kayata Taobao lan JD.com

Video kasus produk

Finder kabel dawa kabel NF-8209

Katrangan fungsi:

1. Sampeyan bisa nggunakake host lan remot kanggo nyoba sirkuit cendhak, sirkuit mbukak, lan sambungan salib kabel jaringan, lan bisa ditampilake ing layar LCD.

2. Sampeyan bisa nemokake garis nalika switch lan router urip, lan duwe fungsi proteksi voltase tahan. Mode anti-jamming, mode POE, mode berburu normal.

3. Bisa nggunakake metode sirkuit terbuka kanggo ngukur dawa lan breakpoint kabel jaringan, dawane pangukuran bisa nganti 2000 meter, lan ukuran pangukuran lan akurasi posisi breakpoint bisa nganti 98%.

4. Nggunakake fungsi port flashing, sampeyan bisa kanthi cepet nemokake kabel jaringan tartamtu kanthi nggunakake fungsi khusus port flashing nalika switch utawa router diaktifake.

5. Basa, wektu cahya mburi, wektu mati otomatis, lan setelan kontras bisa disetel liwat host.

6. Pena induksi panrima bisa digunakake kanthi cepet kanggo mutusake apa ana arus bolak-balik liwat swara.

7. Fungsi cahya luwih gampang digunakake ing lingkungan peteng.

Finder kabel dawa kabel NF-8209

Finder kabel dawa kabel NF-8209

Sugeng milih NOYAFA

Pilih mitra sing bisa dipercaya

Merek kuat

Menang kepercayaan perusahaan gedhe

Sertifikat perusahaan

Perusahaan kasebut wis lulus sertifikasi sistem mutu seri ISO9001, sertifikasi CE, sertifikasi FCC, sertifikasi ROHS lan sertifikasi umum liyane ing industri iki, lan entuk sawetara paten teknis kayata tampilan lan penemuan ing bidang pangembangan teknologi lan aplikasi.
    hubungi kita
    *Dibutuhake
  • *judhul:

  • TO: Perusahaan NOYAFA
  • URL kaca:

  • *kothak layang:
  • *isi:

    Isi ukuran, bobot, port tujuan, lsp., Supaya bisa menehi rega paling apik

  • Upload lampiran:
  • + Informasi utawa informasi kontak liyane:
Dikirim kanthi sukses
penasehat