опис на производот

Погледнете поголема слика

Пронаоѓач на кабел со должина на кабел NF-8209

Карактеристики:

1. Изгледот има мазни линии, добро чувство и интимен хуманизиран дизајн, LCD кинески екран со голем екран и интелигентен избор на функции;

2. Може да издржи DC напон 60V;

3. Прекинувач на режими за лов на три линии;

4. Користете батерии бр. 7 и бр. 9;

5. Ресиверот доаѓа со функција на индукционо пенкало

NOYAFA

Споредба на еквивалентни параметри

NOYAFA NF-8209

Fluke Networks MS-POE

NOYAFA NF-8209

Fluke Networks MS-POE

Нашите 12 предности

интерактивни

Активно комуницирајте со клиенти, внимателен и ентузијастички

направено по нарачка

Голема брзина, висок стандард, висок квалитет за да ги завршите корисничките барања на клиентот

Испорака

Прифатете нарачки за OEM и ODM, најкратко време за испорака

удел на пазарот

Уделот на производот на кинескиот пазар е на прво место

Услуга по продажба

Професионален тим по продажба може навремено да спроведе повратни посети на клиенти

Резервни делови за производи

Доволно резервни делови за секој производ се достапни во секое време

Сервис

Интернет услуга за клиенти, 24 часа во мирување

Рангирање на моторот

Рангиран на врвот на добро познати мотори како што се Google / Yahoo / Yandex

тим

Силен тим за истражување и развој и тим за работа со бренд

страницата

Само-купена супер-голема индустриска парка и само-изградена модерна супер-голема фабрика, што е далеку посупериорна од врсниците

патент

Секоја година се аплицираат нови патенти, а бројот на патенти е далеку поголем од оној на врсниците

Е-трговија

Рангиран на првото место на добро познатите кинески платформи за онлајн купување како Taobao и JD.com

Видео за случајот со производот

Пронаоѓач на кабел со должина на кабел NF-8209

Опис на функцијата:

1. Можете да го користите на домаќинот и далечински управувач за да го тестирате краток спој, отворено коло, и крос-поврзување на мрежа кабел, а тоа може да се прикажува на LCD екранот.

2. Може да ја пронајде линијата кога се вклучени прекинувачот и рутерот и има функција да издржи заштита од напон. Режим против заглавување, режим на POE, лов на нормален режим.

3. Може да се користи методот на отворено коло за мерење на должината и точката на прекин на мрежниот кабел, должината на мерењето може да достигне 2000 метри, а должината на мерењето и точноста на позиционирањето на точката на прекин може да достигнат 98%.

4. Користејќи ја функцијата за трепкање на портот, можете брзо да го пронајдете специфичниот мрежен кабел со користење на специјалната функција на трепкање на пристаништето кога прекинувачот или рутерот е вклучен.

5. Јазикот, времето за осветлување, времето за автоматско исклучување и поставките за контраст може да се постават преку домаќинот.

6. Индукциското пенкало на приемникот може да се користи за брзо утврдување дали има наизменична струја низ звукот.

7. Функцијата за осветлување е погодна за работа во темна средина.

Пронаоѓач на кабел со должина на кабел NF-8209

Пронаоѓач на кабел со должина на кабел NF-8209

Добредојдовте да изберете NOYAFA

Изберете сигурен партнер

Моќен бренд

Ја освои довербата на големите претпријатија

Сертификат за претпријатие

Компанијата има сукцесивно положено сертифицирање на системот за квалитет серија ISO9001, сертификација CE, сертификација FCC, ROHS сертификација и други вообичаени сертификати во оваа индустрија и има добиено голем број технички патенти како што се изглед и изум во областа на развој и примена на технологија.\
  Контактирајте не
  *Задолжително
 • *Наслов:

 • TO: Компанија NOYAFA
 • URL на страницата:

 • *поштенско сандаче:
 • *содржина:

  Ве молиме, пополнете ја големината, тежината, пристаништето на дестинацијата, итн., Со цел да ја понудите најдобрата цена

 • Прикачи прилог:
 • + Повеќе информации за контакт или информации:
Успешно доставено
советодавна